Луната в знак Близнаци до 18:31ч на 7 април При Луна в

...
Луната в знак Близнаци до 18:31ч на 7 април
При Луна в
Коментари Харесай

Един от спокойните и благословени дни

Луната в знак Близнаци до 18:31ч на 7 април

При Луна в Близнаци се усилва склонността към лекомислени и повърхностни действия и непредвидените решения. Необходимо е да има самоконтрол. Рутинната работа е досадна и скучна. Много е потребно да се вършат разходки и къси пътувания. Необходим е  много чист въздух. Ако не можете да сте на открито, по-често проветрявайте пространствата. Благоприятно време за другарство. Емоциите са по-повърхностни.Избягвайте уединението, уместно е за посещаване при родственици или близки другари.

Уязвими са плещите, ръцете, пръстите на ръцете, раменете, нервната система, дробовете. От маникюр е добре да се откажете. Удачно време за осъществяване на лечебни процедури с черния дроб, интервенции в региона на бедрото.

Лунен календар: 6 лунен ден от 09:39ч на 6 април до 10:19ч на 7 април

Символът на този ден е жерав в небето, олицетворяващ достойнство, мъдрост и правдивост, високи цели. Образът му се свързва с плодородието, за делегат на реколтата, носещ дъжд. Допълнителен знак са облаците. И би трябвало да им се обърневнимание. Например леките и въздушни облаци дават обещание добър ден. Но тъмните облаци оповестяват за какофония. Това не се отнася персонално до вас като предсказване, а за мястото, където се намирате.

Първият от благословените дни – спокоен и кротичък. Наблюдавайте и търсете към себе си знаци. В този ден към земята идва мощен енергиен поток. Ден за приемане на обич и берекет. Да не се нарушава меката атмосфера на деня с битови кавги и изпуснати нерви. Трябва да се не помнят всички обиди, да не се показва недоволство по никаква причина. Бъдете сдържани, търпеливи, умерени, спокойни, не се поддавайте на провокации. 

6 лунен ден е ден на вербалната магия. Бъдете деликатни към думите, които казвате. Те са заредени с мощната сила на Луната и могат да се осъществен в скоро време. Обърнете внимание какви обещания давате, те ще станат наложителни за осъществяване. 

Сега е нужно да си отдъхнете от всекидневните каузи като се отдели  повече време за отмора, другарство с близки и другари, време за фамилията, децата, колегата. Не натоварвайте мисълта си с житейски грижи. Оставете я свободно да си “плува ”. Ден на нараснала вътрешен глас, прозрения и приемане на пророчества. Всички дейности, които не са ориентирани към опустошения и нарушаване на галактическият баланс, са удобни. Могат да се стартират нови каузи.

Не бива да си давате личните вещи на никого през този интервал. Смята се, че индивидът, на който давате нещата си, може да ви отнеме спокойствието и шанса: те ще „ изтекат ” като вода или " ще отлетят " като птицата на 6-ия лунен ден.

Добре е да се посвети времето на самоусъвършенстване. Може да медитирате, да палите благовония или да правите аромотерапия. Денят е удобен за занимания с пранаяма и други сходни практики. Уязвимо е гърлото. Трябва да се пази от настинка, от крещене.

В този лунен ден сексът укрепва здравето. Сексуалните връзки би трябвало да бъдат спокойни и нежни. 

Ако сте решили скоро да се подстригвате, то през днешния ден е един от оптималните дни за това. Подстрижката способства възстановяване на вашето здраве. Ще се намерят нови начини за нови финансови източници в скоро време. Ако не желаете да се подстригвате, то можете единствено да подравните косите си. Те ще порастват бързо. Ако пък ежемесечно ги подравнявате, то ви е обезпечен богат живот.

Подходящо е за покупки, свързани с креативна и интелектуална активност. Това могат да бъдат книги, тетрадки, бележници, писалки, консумативи за изобразяване, музикални компактдискове, билети за спектакъл, билети за музеи и така нататък Проблеми могат да зародят при придобиването на всичко останало. Също по този начин през днешния ден можете да си купите бебешки облекла " за напредък ".

Слънчев календар – 17 слънчев ден –  Денят е добър за тези каузи, които изискват бързи решения. Желателно е да бъдете доста деликатни с думите. Полезно е да се работи със словото: да се четат мантри, молебствия, да се усвояват нови познания. Хубаво е да постоите малко напразно да ви подуха. Разхвърляйте храна за птиците и животните.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР